Ny startsida / Tjänster och utbildningar / Revision av virkestillredning
skogsprat.jpg

Revision av virkestillredning

Varje år tillreder ett maskinlag virkesvolymer för åtskilliga miljoner kronor. En enda procents förändring på virkesvärdet kan röra sig om flera hundratusen kronor per maskin och år. Därför är det av största vikt att aptering, tillredning och sortering av virket utförs på sådant sätt  att höga virkesvärden skapas samt att lagring, transport och annan hantering av virket fram till inmätning inte sänker virkesvärdet.

 
VEM VÄNDER SIG TJÄNSTEN TILL?
Tjänsten vänder sig till er som vill ha bättre koll på hur de instruktioner ni själva upprättat följs ute i fält och hur virkestillredningen ser ut.

UPPLÄGG
Ni kontaktar någon av våra virkeskonsulenter och kommer överens om hur ni önskar att revisionen skall gå till och vad den ska omfatta. Ni skickar information till oss över pågående avverkningar och i dialog med er bestäms vilka avverkningsplatser som ska besökas.
Revisionens innehåll bygger både på våra iakttagelser men också svar på de frågor som vi tar upp med avverkningspersonalen enligt ert regelverk. Efter avslutad revision får ni en skriftlig rapport med de iakttagelser som gjorts.

VAD VINNER NI?
Genom detta upplägg får ni möjlighet att få en oberoende granskning av hur ert egna regelverk följs.

VI HOPPAS ATT VI VÄCKT ERT INTRESSE!
Har ni frågor eller behöver ytterligare upplysningar om denna eller andra produkter maila oss så kommer vi att kontakta Er. 

Väx hos oss

Välkommen till vår utbildningssajt. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda samt anmäla dig till våra utbildningar.

Kvalitetssäkra skördarnas mätning

Du kan få ett intyg på att skördarlaget arbetar enligt nationell instruktion för kvalitetssäkring av längd- och diameter-
mätning.

Kontakta oss!

Här hittar du alla våra kontaktuppgifter