Förstoringsglas.jpg

Sållning

Cellulosaflis som produceras är en viktig biprodukt och det är viktigt att ha koll på hur produktionen av denna går till. Ett sönderdelat material som cellulosaflis är fördelat i olika fraktionsklasser och denna fördelning påverkar värdet. Därför är det av största vikt att man vid produktion av cellulosaflis har kontroll på att man får den fraktionsfördelning man önskar. Av den anledningen har många skaffat egna såll, men ger de korrekt svar? Vi erbjuder en lösning som ger er svaret.


VEM VÄNDER SIG TJÄNSTEN TILL?
Till er med flisproduktion som vill ha uppföljning på den producerade cellulosaflisen alternativt få sitt såll kalibrerat och rengjort löpande.

UPPLÄGG
Vi kartlägger era behov och anpassar tjänsten därefter. De flisprov som ska kontrolleras skickas till oss för sållning på vårt kontrollsåll i Falun.
 
VAD VINNER NI?
Genom att anlita oss ger vi er förutsättningarna för att producera en bättre cellulosaflis och därigenom få bättre betalt för det ni producerar.
 
VI HOPPAS ATT VI VÄCKT ERT INTRESSE!
Har ni frågor eller behöver ytterligare upplysningar om denna eller andra produkter maila oss så kommer vi att kontakta Er.
 

Väx hos oss

Välkommen till vår utbildningssajt. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda samt anmäla dig till våra utbildningar.

Kontakta oss!

Här hittar du alla våra kontaktuppgifter