Ny startsida / Tjänster och utbildningar / Kontroll och ommätning

Kontroll och ommätning

Virkesmätningslagen (VML) är till för att skydda den enskilde skogsägaren och talar om hur virkesmätningen ska utföras. Detta bidrar till en väl fungerande virkesmarknad och ger säljare och köpare en enhetlig och trovärdig bestämning av råvarans kvantitet och kvalité. Den nya virkesmätningslagen gäller endast i första affärsled (skogsägaren säljer virke från egen mark till någon annan) och innebär att den som mäter råvara får ett tydligare utpekat ansvar som mätande företag.

Nya aktörer kommer i och med den nya virkesmätningslagen att agera som mätande företag och kopplat till detta krävs att man bedriver kontroll av sin mätning, men hur görs det bäst? Vi har stor erfarenhet av kontrollmätning och vi kan hjälpa er med detta.
 
VEM VÄNDER SIG TJÄNSTEN TILL?
Tjänsten vänder sig till de företag som har rollen som ansvarigt mätande företag och behöver hjälp med kontrollmätningen.

UPPLÄGG
Ni kontaktar oss och berättar om era behov. Utifrån detta kommer vi överens om ett upplägg för hur kontrollmätningen ska gå till.

VAD VINNER NI?
Genom tjänsten kan ni få hjälp med kontrollmätning som krävs av er som ansvarigt mätande företag.

VI HOPPAS ATT VI VÄCKT ERT INTRESSE!
Har ni frågor eller behöver ytterligare upplysningar om denna eller andra produkter maila oss så kommer vi att kontakta Er.

Väx hos oss

Välkommen till vår utbildningssajt. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda samt anmäla dig till våra utbildningar.

Kontakta oss!

Här hittar du alla våra kontaktuppgifter